Najčešća pitanja za Zepterov prečišćivač vazduha, najbolji jonizator vazduha na svetu, poručite odmah!

First slide

Najčešća pitanja

Preporučeno je do 130m2 prostora, aparati prečiste 6m3 za 1min, pa kvadratura zavisi i od visine plafona a i od broja osoba koje tu borave.
Obezbedjeni u Beogradu. Garancija 5 godina.
Kompanije Clean Air i Zepter garantuju prisustvo na tržištu dugi niz godina te stoga u naše uredjaje možete imati poverenje a i u nas da ćemo biti pristuni za potrebe održavanja uredjaja kako “u” tako i “nakon isteka” garancije.
Therapy Air Ion – godišnji set sadrži sve što je neophodno za jednogodišnje održavanje, 2 antibakterijska fitera (menja se na 6 meseci) a ostali jednom godišnje.
Da, može i na komodi a može i da se okači na zid, ukoliko želite nosač, kontaktirajte nas.
Radi efikasnosti prečišćavanja, potrebno je da uredjaj ima nesmetan dotok vazduha i ne preporučuje se da stoji iza ugaone garniture, iz zavesa i slično. Može da stoji u ćošku. Idealna pozicija je u centralnom delu npr stana ili radnog prostora, uz zid kako bi imao pristup vazduhu iz svih prostorija što ravnomernije.
Ne prečišćava vazduh kroz zatvorena vrata ali ukoliko su u pitanju sobe u stanu, preko dana se drže otvorena vrata i vazduh biva prečišćen dok se noću zatvore po potrebi.
Uredjaj je predviđen da radi bez gašenja cele godine.
Maksimalni nivo potrošnje je 40W dok u radnom režimu konstantno troši 3-5W.
Pratite nas
Kontaktirajte nas
Prečišćivač vazduha
Prečišćivač vazduha
Prečišćivač vazduha
Prečišćivač vazduha - jonizator | Telefon